Description
Suncokretovo ulje neutralnog je okusa i mirisa dobiveno od sjemena suncokreta. Najčešće se rabi kao ulje za prženje i salatu, ali ili kao sastavni dio kozmetike. Čuvati na hladnom i suhom mjestu.
Original price was: 1,81 $.1,45 $Current price is: 1,45 $.
24 osoba upravo gleda ovaj proizvod
Dostava i povrati
Dostava i povrati
Pročitajte dostavu i povrate →
Suncokretovo ulje neutralnog je okusa i mirisa dobiveno od sjemena suncokreta. Najčešće se rabi kao ulje za prženje i salatu, ali ili kao sastavni dio kozmetike. Čuvati na hladnom i suhom mjestu.